Čestitka Dana nezavisnosti BIH

U povodu 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku Nj. E. g-dinu Bakiru Izetbegoviću članu Predsjedništva BiH te svim građanima Bosne i Hercegovine.

U čestitki se kaže:

Poštovani gospodine Izetbegović

U ime Bošnjačkog nacionalnog vijeća i u svoje lično ime, Vama i svim građanima Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestitke povodom 1. marta – Dana nezavisnosti, jednog od najvažnijih datuma za sve narode Bosne i Hercegovine.

Vama i Vašim saradnicima od sveg srca želim puno uspjeha u daljem radu i obavljanju Vaših odgovornih funkcija, a građanima Bosne i Hercegovine želim mir, prosperitet, jačanje međusobnog povjerenja i saradnje i želju da ubrzo svi budemo ravnopravan dio velike zajednice slobodnih evropskih naroda i država.

Iskreno se nadajući da će Bosna i Hercegovina, u vremenu koje je pred nama, očuvati svoj visok nivo demokratičnosti i ostati primjer u svijetu u pogledu njegovanja pravih demokratskih vrijednosti još jednom Vam čestitam Dan nezavisnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.