IZLOŽBA SLIKA „SJENICA 2017“ OTVORENA U PLJEVLJIMA

Bošnjačko nacionalno vijeće organizovalo je izložbu slika „Sjenica 2017“ u Galeriji „Vitomir Srbljanović“ u Pljevljima u utorak 20. februara 2018. godine.
Izložba slika sa Likovne kolonije „Sjenica 2017“ gostovaće u Pljevljima do 1.marta, gdje će građani Pljevalja imati priliku da vide slike deset umjetnika iz Sandžaka koji su inspirisani ljepotama Sjenice stvarali svoja umjetnička djela na likovnoj koloniji u Sjenici tokom mjeseca avgusta 2017. godine.
Izložbu u Pljevljima otvorio je mr. Medžid Fakić, selektor kolonije, član Odbora za kulturu Bošnjačkog nacionalnog vijeća, a prisutnima se u svojstvu domaćina obratio Belis Pojatić, direktor Galerije „Vitomir Srbljanović“. Izložbu je posetio veliki broj građana iz kulturnog i javnog života i gospodin Emir Pilav, vijećnik Bošnjačkog vijeća Crne Gore.
Bošnjačko nacionalno vijeće je u saradnji sa opštinama i galerijama iz Sandžaka do sada priredilo ovu izložbu u Sjenici, Tutinu, Priboju, Prijepolju a ove izložbe planira da organizuje u svim opštinama Sandžaka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.