Raspisani konkursi Ministarstva kulture i informisanja iz oblasti djelovanja nacionalnih manjina

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je konkurse za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva, odnosno oblasti kulturnih djelatnosti i javnog informisanja na jezicima nacionalnih manjina u 2015. godini.

Konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva, odnosno oblasti kulturnih djelatnosti nacionalnih manjina u Republici Srbiji  u 2015. godini.

 Pravo učešća na ovom konkursu imaju: ustanove, umjetnička i druga udruženja i organizacije/pravna lica, kao i pojedinci sa teritorije Republike Srbije.

Link: Pročitaj više o konkursu na sajtu Ministarstva kulture i informisanja

Download – Formular za prijavu na konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva, odnosno oblasti kulturnih djelatnosti nacionalnih manjina u R. Srbiji u 2015. god.


Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja na jezicima nacionalnih manjina u 2015. godini.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju: izdavač medija, čiji medij je upisan u Registar medija; pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja.

Link: Pročitaj više o konkursu na sajtu Ministarstva kulture i informisanja…

Download – Obrazac za prijavu za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja na jezicima nacionalnih manjina u 2015. god.

Download – Tabela – Budžet projekta iz oblasti javnog informisanja na jezicima nacionalnih manjina u 2015. god.


Konkursi traju do 3. marta 2015. godine, a rezultati konkursa će biti objavljeni na zvaničnoj Internet stranici Ministarstva kulture i informisanja www.kultura.gov.rs, i dostavljeni svim učesnicima u elektronskoj formi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *