Vijesti

Congue iure curabitur incididunt consequat

UDRUŽENJE SVETIONIK PARTNER VIJEĆU U PRIKUPLJANJU I REALIZACIJI DONACIJA

Bošnjačko nacionalno vijeće poziva sve one koji su ovih dana kontaktirali Vijeće za uplate donacija za kupovinu neophodnih sredstava  zdravstvenim ustanovama u Sandžaku i pomoć oboljelima, da novčanu pomoć upute Udruženju „Svetionik“ iz Novog Pazara koje je za tu svrhu otvorilo poseban račun. 
 
Udruženje „Svetionik“ ima konsultativno-participativni status u Bošnjačkom nacionalnom vijeće i jedino je od organizacija sa takvim statusom koje se uključilo u prikupljanje humanitarne pomoći za zdravstvene ustanove i oboljele u Sandžaku.
 
Udruženje „Svetionik“ će proslijediti pomoć zdravstvenim ustanovama na osnovu potreba bolnica u Sandžaku te redovno obavještavati Bošnjačko nacionalno vijeće i javnost o pristigloj i podijeljenoj pomoći.
 
Uplate možete izvršiti na sljedeće račune:
 
- Putem  m-banking ili uplatom na broj žiro računa 105-3153-76
- Putem PayPala http://www.svetionik.rs/project/pruzimo-pomoc-ugrozenima-od-covid-19/  (naš PayPal nalog je [email protected]
- Direktnom donacijom u prostorijama Udruženja,  radnim danima od 10:00 – 14:00č. 
- Za uplate iz inostranstva: IBAN: /RS35 1550 0000 0006 3918 25, SWIFT: COBADEFFViše infornacija o donacijama i udruženju "Svetionik" možete pronaći na Facebook stranici ovog udruženja:
https://www.facebook.com/svetionik.rs/

Povezane objave

Close
Close